Obavijesti Video Pretražite Navigacija
REBRENDIRANJE

''Živi zid je ispunio svoj zadatak. Ključno je vrijeme za promjene'', poručio Sinčić i promijenio ime stranke

Živi zid mijenja ime u Ključ Hrvatske, odabrano u sklopu rebrendiranja stranke koja će, rekao je njezin čelnik Ivan Vilibor Sinčić, imati iste ciljeve - borbu protiv kriminala i korupcije kako bi Hrvatska postala istinski slobodna i sretna zemlja s jednakim mogućnostima za sve.

"Ključno je vrijeme za promjene, trebamo ključni program i ključne ljude, rebrendiramo Živi zid u Ključ Hrvatske jer smatramo da to ime najbolje rezonira s problemima i potrebama ljudi", rekao je Ivan Vilibor Sinčić na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, Živi zid ispunio je svoj zadatak, nema deložacija, Ovršni zakon je zbog njihova djelovanja mijenjan i politika je počela drugačije funkcionirati.

"Potaknuli smo mlade ljude da se aktiviraju, birače da promišljaju o politici na drugi način, približili se narodu i sad je vrijeme da se naše političko i aktivističko djelovanje podigne na višu razinu", ustvrdio je.

Dodao je kako danas ima više nego ikad korupcije i lopovluka i vrijeme je da se to zaključa u prošlost i otključa borba za budućnost.

Pročitajte i ovo Aktivisti Živog zida na deložaciji - 2 Zatvorske kazne i drugi problemi Bivši članovi Živog zida optužuju stranku za iskrivljavanje istine o deložacijama: "Nismo znali da ljudi nisu plaćali režije i da su zapravo skvoteri..."

"Proteklih godina smo sazreli, odrasli, stekli iskustva i kontakte u Hrvatskoj i svijetu, ne gasimo Živi zid i ne osnivamo novu stranku, već napredujemo, rastemo i nadograđujemo", istaknuo je.

Pročitajte i ovo Provjereno: Živi zid ih iskoristio i odbacio - 6 Večeras u Provjerenom Bivši članovi Živog zida: "Stranka nas je iskoristila i odbacila. A sad nam zbog njih prijete ovrhe". Tajnik stranke uzvraća: "To su cvilidrete i mentalni balavci"

Goran Kajkić, vijećnik u Vinkovcima rekao je da je na njima da pokažu kako uistinu treba voditi državu, za što imaju spoj mladosti i iskustva, niz kvalitetnih kolega koji na svojim područjima djelovanja ostvaruju rezultate koji su jasno vidljivi građanima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene