Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori

Šibenik: SDP i HNS za gradonačelnika podržavaju nezavisnog Županovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije vodeće stranke Kukuriku koalicije u Šibeniku neće imati svog kandidata za gradonačelnika, već će podržati nezavisnog kandidata i aktualnog prvog čovjeka grada Antu Županovića.

U šibenskoj gradskoj vijećnici vladajuća koalicija SDP-HNS predstavila je kandidate s kojima će pokušati osvojiti još jedan mandat u gradu Šibeniku na izborima u svibnju.

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

SDP-ovac Franko Vidović i HNS-ovac Petar Baranović, kandidati za zamjenika šibenskoga gradonačelnika te nezavisni kandidat za gradonačelnika Ante Županović rekli su danas kako su Šibenčanima u proteklome četverogodišnjem mandatu pokazali da Šibenik može bolje, a s njima će moći još bolje.

>> Šibenik započinje s projektom grada hotela!

Građanima su, kažu, pokazali da Šibenik ne spava te da nije pokopan, iako su mu neki organizirali pogreb i pokušali ga pokopati. Trojica kandidata su ocijenila kako su važna djela, a ne riječi te da oni koji su četiri godine mandata odradili u nepovoljnim uvjetima imaju što pokazati.

Ako ih građani ponovno izaberu, a vjeruju da hoće, "napravit će još jedan iskorak više", rekao je gradonačelnik koji se bori za novi mandat Ante Županović. Petar Baranović istaknuo je kako su oni "uhodana ekipa rutinera koja se naučila timski raditi". Dodao je kako mu političar poput Županovića ulijeva povjerenje jer je čistog obraza.

Franko Vidović rekao je kako su pokazali da "tri čovjeka i dvije stranke mogu funkcionirati ako ispred sebe imaju interes grada". Svoju će kampanju, istaknuo je, koalicija temeljiti na radu i viziji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene