Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sve puno izmeta

Beba pronađena krvava s više od 50 ugriza po cijelom tijelu, uhitili roditelje: "Teško je to gledati, ovo je jedan od najgorih slučajeva"

Angel Schonabaum, David Schonabaum, Delania Thurman
Angel Schonabaum, David Schonabaum, Delania Thurman Foto: Vanderburgh County Jail/Screenshot
Šestomjesečna beba pronađena je u svom krevetiću s groznim krvavim ugrizima štakora. Njezini roditelji i teta privedeni su zbog zanemarivanja djeteta.

Šestomjesečni dječak pronađen je u svojem krevetiću s više od 50 ugriza po cijelome tijelu. Njegovi prsti bili su na nekim dijelovima izgrizeni do kosti, a njegova je desna ruka bila izgrizena cijela od šake do lakta.

Njegov otac David Schonabaum pozvao je policiju nakon što je pronašao svoje krvavo dijete doma u Evansvilleu u Indiani 13. rujna.

Dijete je bilo pothlađeno i trebalo je transfuziju krvi pa je brzo premješteno u bolnicu nakon čega je helikopterom prebačeno u drugu zdravstvenu ustanovu.

U kući u kojoj je pronađeno izgrizeno dijete živi još dvoje djece koje Schonabaum ima sa svojom partnericom Angelom i dvoje djece Angeline sestre Delaine Thurman, piše Metro.

Pročitajte i ovo Ilustracija pokušali spasiti djevojku Učenica (15) izbodena u autobusu, otkriveni detalji zločina: Izbo ju je bivši dečko (17), prvo joj je dao buket - "Tresao sam se, htio sam je spasiti"

Policija je otkrila da dom pliva u izmetu štakora i smeću nakon čega je otac rekao policiji da imaju problema s miševima i štakorima od ožujka i da su nazvali službu za deratizaciju.

Dvoje djece je u školi početkom rujna priznalo da su im miševi grizli nožne prste dok su spavali, a kada je četiri dana kasnije u njihov dom stigla socijalna radnica - otac je rekao da su se djeca vjerojatno ogrebala o okvir kreveta.

Pročitajte i ovo Denis Buntić mora se javiti svaki dan FOTO Pogledajte ležernog Buntića kako izlazi iz policijske postaje: Supruzi Klari ne smije prilaziti na manje od 100 metara

Narednica tamošnje policije Anna Gray rekla je da je to jedan od najgorih slučajeva zanemarivanja djeteta u nekoliko desetljeća. 

"Teško je to gledati. Ponekad je jako teško ostati pribran i biti profesionalan", dodala je.

Susjeda Teressa Favors rekla je joj se obitelj oduvijek činila fora i da je mislila da se brinu o bebi. "Kako se može dogoditi da je dijete ugrizeno više od 50 puta, a da nitko ne zna da je dijete bilo ugrizeno?" rekla je.

Troje roditelja suočava se s optužbama za zanemarivanje djece.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene