Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otpis dugova

VIDEO Ovako su se pohvalili: 'Impresivne vijesti iz Hrvatske'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP je na svom YouTube kanalu objavio video u kojem je kompilirao izvješća medija o njihovom projektu otpisa dugova siromašnim građanima 'Novi početak'.

SDP se i na YouTubeu pohvalio pozitivnim medijskim izvješćima diljem svijeta o njihovom projektu 'Novi početak'. Na početku videa, čuje se i dio priloga Martine Bolšec iz Dnevnika Nove TV, o siromašnim građanima.

Pročitajte i ovo Miroslav Šeparović i Zoran Milanović Parlamentarni izbori 2024. Milanović ne odustaje, čeka se Ustavni sud: Danas pada odluka Katarina Peović ne idu s SDP-om na izbore Peović komentirala Grbinovu izjavu: "Da nisu oni, mi bismo morali reći 'ne' toj koaliciji"

Sporazum o otpisu dugova potpisan u Primorsko-goranskoj županiji

'Odluka o otpisu duga najsiromašnijim obiteljima premijera Zorana Milanovića te potpredsjednice Vlade i ministrice socijalne politike i mladih Milanke Opačić, pobudila je snažno zanimanje svjetskih medija. Vijest o oprostu duga prenijeli su svi važni svjetski mediji poput CNN-a, The Independenta, Daily Maila, NBC-a i Washington Posta', stoji u opisu ispod videa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene