Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predizborna kampanja

Bauk je SDP-u donirao 3010,66 eura. Znate li tko je rođen na taj datum?

Aktualno Galerija Arsen Bauk Arsen Bauk Foto: Lucija Ocko/Cropix Ivan Penava Ivan Penava Foto: Vijesti u 17 Novac - 1 Novac - 1 Foto: Vijesti u 17 Novac - 2 Novac - 2 Foto: Vijesti u 17 +1 Arsen Bauk Galerija 1/6 >>
Stranke i koalicije koje izlaze na parlamentarne izbore imaju vremena do utorka u ponoć predati svoje financijske izvještaje o financiranju kampanje.

Sudionici parlamentarnih izbora dužni su u utorak do ponoći Državnom izbornom povjerenstvu dostaviti izvještaje o financiranju kampanje. Neke od stranaka učinit će to u utorak, a svoj izvještaj već u ponedjeljak, prva među velikim izbornim sudionicima dostavila je SDP-ova koalicija.

Donaciju od 3010 eura i 66 centi udijelio je i nositelj liste u 1. izbornoj jedinici, Arsen Bauk. Slučajno ili ne, radi se o datumu rođenja predsjednika Milanovića. Ipak, Bauk je o razlozima bio tajnovit.

"Zbog kombinacije brojeva, eto. Osobno mi te brojke nešto znače, ali ako želite više otkrivati, slobodni ste u tome", rekao je ekipi Nove TV.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata

Pročitajte i ovo Ilustracija EU izbori 2024 Stupila na snagu odluka o izborima za Europski parlament

"Danas predajemo financijsko izvješće. Potrošili smo oko 350 tisuća eura", rekao je Ivan Penava.

"Prvotno smo bili planirali negdje oko 10 tisuća eura po izbornoj jedinici, sad smo povećali negdje budžet gdje smo procijenili da možemo napraviti bolji rezultat. Ali to je jedna skromna kampanja", rekao je Nikola Grmoja.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene