Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zoran Milanović

'Neka Karamarko izađe iz svoje mišje rupe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović kazao je u Splitu kako ga 'čudi da netko tko želi biti hrvatski premijer i snositi daleko najveću odgovornost za društveni i ekonomski razvoj, socijalno stanje, političko stanje, da se toliko skriva od konkurencije i javnosti'.

'Mogu ovdje svečano reći da će izbora ipak biti, Sabor će se raspustiti vrlo brzo, počinjemo tjedan ranije s radom da bi smo prije završili s paketom zakona koje držimo bitnima da zaokružimo nekakav opus. Tamo negdje na jesen idemo na izbore ali to je puno manje bitno građanima nego novinarima', rekao je premijer Zoran Milanović za Radio Dalmaciju.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo"

Milanović: Ne vjerujem u raspuštanje Sabora na izvanrednoj sjednici

Premijer je i komentirao izjavu predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, da na izbore treba izaći što prije te da će HDZ pobijediti. 'On navodno želi biti hrvatski premijer. Mislim da je vrijeme da izađe iz te mišje rupe u kojoj se sakrio. Znate onu pjesmu od Rundeka, izađi i bori se, u ovom gradu ima mjesta ili nema mjesta…neka izađe vani i neka se konačno suoči, ne mora doći na debatu. Na kraju krajeva, ne mora ništa jer to je njegova stvar al' me čudi da netko tko želi biti hrvatski premijer, dakle predsjednik Vlade i snositi daleko najveću odgovornost za društveni i ekonomski razvoj, socijalno stanje, političko stanje, da se toliko skriva od konkurencije i javnosti'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene