Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protive se produljenju pritvora

Sanaderovi odvjetnici najavljuju ustavnu tužbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici Ive Sanadera najavljuju za sutra ustavnu tužbu kojom će se žaliti zbog odluke suda o produljenju pritvora za bivšeg premijera.

Naime, iako su predložili 12,4 milijuna kuna jamčevine, sud nije odobrio njegovo puštanje. Sanader je već drugi dan u KBC-u Zagreb. Njegovi odvjetnici i liječnici kažu kako prima nove lijekove i već bi se sutra trebao vratiti u Remetinec.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stečaj Geofota Avion Sanaderova suradnika ide na dražbu Slika nije dostupna Zbog jeftine struje Diokiju Ponovno potvrđena optužnica protiv Sanadera i Ježića: "Sanader na ovom sudu ne može dobiti nijednu odluku u svoju korist"

Puštanje na slobodu uz jamčevinu diskrecijsko je pravo suda, no u dosadašnjim slučajevima pokazalo se kako očito postoje različiti kriteriji. Jer u nekim situacijama bijeg nije bila otežavajuca okolnost, tako su neki pritvorenici za razliku od Sanadera dobili dozvolu da se brane sa slobode.

Nekad najmoćniji političar sada se bori protiv najmoćnijeg suca u zemji. Ivan Turudić osudio je Polančeca, Šlogara, Petrača, Juricu. I prije službenog objavljivanja znao je da će baš on biti taj koji će suditi Sanaderu. A hoće li mu i presuditi?

Za četvrtak je predviđen nastavak suđenja, odnosno pravi početak suđenja Ivi Sanaderu za ratno profiterstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene