Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozivi s jahte

Sanader s jedrenja gnjavi ministre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader i dalje caruje u banskim dvorima. Umjesto iz kabineta ministrima prodike drži sa 18-metarske jahte malo vitra, neslužbeno doznaje Večernji list. Ministriima nije jasno zašto se i dalje bavi poslom koji je ostavio umjesto da uživa u uvalama našeg Jadrana.

Pozivi su svakodnevni, a teme razgovora aktualnosti iz Vlade, ali i provjeravanje informacija objavljenih u medijima. Nekad najbližim suradnicima, Sanaderovi pozivi se navodno niti najmanje ne dopadaju. Pogotovo što ih sve češće doživljavaju kroz prizmu aktualne situacije: Sanader je na jahti, a oni su u Vladi, razbijaju glavu državnom blagajnom i narodu nameću harač, piše Večernji. Iz izvora bliskih Banskim dvorima sve se češće i glasnije čuje 'neka nas pusti na miru'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burna 2010. godina Osoba koja je obilježila 2010. - Ivo Sanader! Slika nije dostupna Ne želi komentirati Sanadera Bebić: Pustite me da radim svoj posao!

>> Od sutra na snazi tzv. krizni porez

Od članova Vlade, jedina je iznimka u tome ministar mora Božidar Kalmeta koji s bivšim šefom uvijek srdačno razgovara i voljan je prihvatiti njegove naputke. Slično se ponaša i predsjednik Sabora Luka Bebić, što nije nimalo čudno, s obzirom na to da prvi čovjek parlamenta Sanadera ubraja u najbliži krug prijatelja.

>> Zbog novog obračuna plaće kasne i do tjedan dana!

Milsite li da je Jadranka Kosor pod utjecajem Sanadera?

  • Da
  • Ništa ne radi bez njega
  • Ne
  • Samo malo
  • Ne znam

Ukupno glasova:

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene