Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igra pokvarenog telefona

Sanader demantira Mesića: Nema izvanredne sjednice Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade i HDZ-a Ivo Sanader izjavio je danas da s Uredom Predsjednika nije postignut nikakav dogovor o sazivanju izvanredne Vladine sjednice, za koju, istaknuo je, nema nikakve potrebe.

'Nema dogovora oko sjednice Vlade i nema potrebe za izvanrednom sjednicom jer Vlada na svakoj svojoj sjednici kontinuirano donosi mjere u prilog standarda građana i hrvatskog gospodarstva', kazao je Sanader u stanci sjednice Predsjedništva HDZ.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjedočenje Sanadera Polančec je sretan jer je Sanader okrznuo Kosor Slika nije dostupna Bivši predsjednik o bivšem premijeru Mesić: Sanader je vodio paralelan sustav vladanja

Izvijestio je da iz Ureda Predsjednika nije u Vladu stigao nikakav službeni prijedlog za sazivanje sjednice. 'Ako dođe neka takva inicijativa ozbiljno ćemo ju razmotriti', rekao je Sanader. 

>> Mesić: Dogovorio sam sa Sanaderom sjednicu Vlade o gospodarskoj krizi

>> Mesić: Mene roditelji nisu kažnjavali jer nisu imali vremena

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić danas nakon predstavljanja Izvješća o društvenom razvoju Hrvatske za 2008. 'Dobra klima za promjene: Klimatske promjene i njihove posljedice na društvo i gospodarstvo u Hrvatskoj'rekao je kako je s premijerom Ivom Sanaderom dogovorio tematsku sjednicu Vlade, ali da još nisu dogovorili datum.

'Da li će sjednica Vlade biti izvanredna ili redovita to me uopće ne interesira. Samo mora biti tematska, a to je pitanje gospodarske krize u kojoj se svijet nalazi, a pogađa i Hrvatsku', rekao je Mesić novinarima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene