Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedočenje Sanadera

Polančec je sretan jer je Sanader okrznuo Kosor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damir Polančec pomno je pratio svjedočenje bivšeg premijera. Zadovoljan onim što je čuo odmah je poslao sms poruku svojem odvjetniku.

'Potvrdio je da je poslao Kosoricu na sastanke', napisao je u poruci. 'Apsolutno da je zadovoljan i mora biti. Onoliko koliko sam pratio mislim da je Sanader u potpunosti potvrdio navode Damira Polančeca', napominje Polančecov odvjetnik Anto Nobilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strane agencije 'Sanader je bacio loše svjetlo na Šukera i Kosor' Slika nije dostupna Svjedočenje Sanadera VIDEO: Sanader je svojim držanjem pokorio ispitivače

>> Zgrebec: Sanaderov iskaz bio očekivan i objektivan

>> Povjerenstvo: Premijerka neće biti pozvana za svjedoka

A time je tvrdi Milanka Opačić premijerka po treći puta uhvaćena u laži. No bitnije je, kaže, da je svima, od Sanadera do Kosor za sve kriva Račanova Vlada. 'Za sve loše u ovoj zemlji je kriva ta Vlada ako je ta Vlada toliko loše radila onda u 8 godina i Ivo Sanader i Jadranka Kosor imali su mogućnosti to ispraviti', ističe Opačić.

Svi su u Vladi, tvrdi šef HNS-a, sve znali, i bivši premijer i aktualna premijerka. No nisu svi, kaže, mijenjali prvotni ugovor između Ine i Mola nakon čega su Mađari dobili veća upravljačka prava. 'Pitajmo Polančeca zašto je takav ugovor potpisan i Sanadera zašto ga je odobrio', tvrdi Čačić.

Ivo Sanader prozvao je i bivšeg predsjednika da je i on 2002 sjedio na sjednici Vlade i imao interesa oko prodaje Ine.
'Premijer može govoriti što god hoće ali budite sigurni da nisam razgovarao o kupnji Picassa niti Matissa', kazao je Stjepan Mesić.

O svjedočenju bivšeg premijera, aktualni predsjednik, nije želio govoriti samo je usput dobacio kako nije na političarima da sude.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene