Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 17 godina

Sabor: 312.000 kuna za zamjenu dotrajalog tepiha i odjela službenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za zamjenu dotrajalog tepiha na saborskim hodnicima, te za odjela i cipele pedesetak službenika, Hrvatski sabor ove godine namjerava potrošiti 312.000 kuna, bez PDV-a.

Predviđeno je to Planom nabave za 2014. koji je objavljen na službenim stranicama Sabora.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Otišao u povijest Pandemija, krize, afere i lupanje od 40 minuta: Po čemu ćemo pamtiti deseti saziv Sabora? Raspuštanje Sabora - 1 Izglasan lex AP Raspušten je Hrvatski sabor: "Gute Reise, auf Wiedersehen u Remetincu"

Na hodnicima zgrade na Markovu trgu zamjenit će se dio tepiha originalno postavljenog prije 17 godina, i to samo najoštećeniji dio.

Saborski tepih specifičnih je tehničkih karakteristika, crvene boje sa zlatno-žutim pleterom, pa se s različitim dobavljačima pokušava naći odgovarajuće rješenje.

Neovisno o činjenici da se radi o bagatelnoj, dakle nabavi čija je vrijednost ispod 200.000 kuna, za koju ne treba raspisivati javni poziv, u Saboru kažu da će za novi tepih prikupiti više ponuda domaćih obrtnika.

Za kupovinu tepiha Sabor planira izdvojiti 136.000 kuna, bez PDV-a.

U petak popodne sabornica gotovo prazna, ostalo samo šest najupornijih

Iznos od 176.000, bez PDV-a, Sabor planira utrošiti za nabavu radne obuće i odjeće, dakle odjela, košulja, kravata i cipela za pet službenika Ureda za protokol, 41 službenika saborske straže i pet službenika koji rade na poslovima održavanja dvorana.

Prikupit će se najmanje tri ponude za nabavu odjeće, neovisno što je riječ o bagatelnoj nabavi, naveli su iz saborske Službe za medije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene