Obavijesti Video Pretražite Navigacija

S mjesta eksplozije pobjegao muškarac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobil star svega nekoliko mjeseci nakon eksplozije potpuno je izgorio. Očevici tvrde kako je s mjesta događaja pobjegao muškarac s kapom na glavi.

Lexus Ive Pukanića bio je parkiran u dvorištu Židovske općine, gdje je NCL grupa imala šest parkirnih mjesta. Zgrada Nacionala u trenutku eksplozije bila je puna studenata. Od jačine eksplozije na okolnim zgradama popucala su stakla. 

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Užas na jugu Udario dijete pa pobjegao: Policija pronašla vozača koji je skrivio nesreću u Solinu Policija Policija moli pomoć Traže se svjedoci prometne nesreće u Zagrebu: Sudarili se autobus i automobil

Na mjesto događaja stigao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ali i cijeli vrh hrvatske policije, novi ministar Tomislav Karamarko i ravnatelj policije Vladimir Faber. 

Građani su prestrašeni. 

Navodna svjedokinja prepričava kako je nakon eksplozije vidjela muškarca starog između 30 i 35 godina s kapom na glavi kako se trčeći udaljava od Nacionalove redakcije. Muškarac je navodno pretrčavao cestu uopće ne gledajući lijevo ni desno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene