Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za bolje sutra

S dna hrvatske ljestvice gospodarskog rasta kreću svojim putem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad s dna hrvatske ljestvice gospodarskog rasta i razvoja odlučio se podignuti iz pepela i krenuti svojim putem.

Šibenik u kojem su posljednjih godina gašene tvornice, ljudi učestalo gubili posao, krenuo je u projekt nastajanja ekskluzivnog i modernog turizma. Tako Šibenčani planiraju nadoknaditi sve gubitke.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Razorenoj industriji i porastu nezaposlenosti u Šibeniku su odlučili prestati davati veliku važnost i preko noći su gotovo odlučili sve zaboraviti i postati ekskluzivni turistički biser.

>> Zatvorenici beru grožđe, zatvor zarađuje

Stručnjak koji će nakon provedenog natječaja brendirati Šibenik tvrdi kako je moć brendiranja u zajedništvu građana. Poziva poduzetnike da tvrtke nazivaju šibenskim imenima, obične ljude da o njemu pišu na društvenim mrežama i sve građane na stvaranje novih ideja i odricanja.

'Cijena s kojom smo prošli na natječaju je 200 tisuća kuna, a inače na takvim natjecanjima je donja granica 400 tisuća', kazao je specijalist za vizualni identitet Robert Jakovljević.

Grad s dna ljestvice hrvatskih gradova, tako se preko noći želi staviti uz bok čarobnom Dubrovniku. Boljitak u Šibeniku može se postići samo ako turistički rezultat znatno nadmaši onaj industrijski.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene