Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijatelji uz Sanadera

Rošin: Budite sigurni da neću prijatelja izdati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na službenu potvrdu isključivanja Ive Sanadera iz stranke reagirao je i jedan od njegovih najboljih prijatelja, Jerko Rošin, član Središnjeg odbora HDZ-a i saborski zastupnik.

Rošin je izjavio kako mu ne ide u glavu da je netko tko je stranku digao iz bezdana, i potpuno je afirmirao to doživi, piše Jutarnji list. 'Stranka mora čuvati svoj dignitet, ali je pitanje radi li se to na najbolji način i jesu li izabrali pravu formu. No, poštujem odluku i ostat ću u HDZ-u bez obzira što sam doista tužan zbog ovoga' - rekao je Rošin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ovo je poruka društvu' TIH: Korupcija se ne isplati! Slika nije dostupna Jedinstvena u svijetu VIDEO Evo gdje se gradi jedna od najvećih crkava u Hrvatskoj!

>> Sanader izbačen iz HDZ-a

>> Sanader: Prihvaćam odluku HDZ-a

Kao blizak Sanaderov prijatelj, kazao je da ga neće izdati, a govoreći pak o stranačkim kolegama koji su rekli da su na Sanaderovu tiskovnu došli skoro na prijevaru, Rošin smatra da je to posljedica činjenice da 'ljudi moraju misliti na svoju budućnost'. 'Ja sam znao da će biti tiskovna konferencija' - kaže Rošin, koji je izjavio da istup svog prijatelja 'nije raskol, nego ojačavanje HDZ-a, koji mediji žele rastočiti'.

>> 'Jadranka Kosor, kakav Ivo Sanader. On je izdajica!

>> 'Rekao bih da nas Sanader j... u zdrav mozak'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene