Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poetika osumnjičenih

VIDEO: Romantični izlasci remetinečkih pritvorenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualni remetinečki pritvorenici u svojim su pokušajima obrane štošta pričali USKOK-u.

Tek će se čuti što o aferama koje mu se stavljaju na teret ima reći Damir Polančec. Njegov izlazak iz zatvora, trenutak kada se baca u zagrljaj supruzi, ponovno je potvrdio: u zatvor se odlazi polako, korak po korak uz pratnju policije, a iz njega se izlazi u punom gasu, trkom u zagrljaj najdražih.

Pročitajte i ovo Doček Nove godine Sydeney Centar Sydneyja Milijuni ljudi u opasnosti: Na dočeku Nove godine širila se smrtonosna bolest Novogodišnji prognam Nove TV - 1 više od milijun i 460 tisuća gledatelja Program Nove TV bio je prvi izbor gledatelja u novogodišnjoj noći

Romantični zagrljaji pritvorenika i njihovih supruga po izlasku iz Remetinca film je koji se posljednjih mjeseci iznova reprizira. Intenzitet emotivnog susreta Ivana Gotovaca iz afere Maestro i njegove supruge odgovarao je vremenu provedenom iza rešetaka više od godinu dana.

U zagrljaj supruge zimus je pao Slaven Žužul. Za osiguranu slobodu vlasnik Skladgradnje izljubio je i odvjetnika. Obitelji su dočekale i druge majstore bojenja tunela, četvoricu bivših direktora HAC-a.

Poljubac su dobili i Podravkini menadžeri. Izlazak na slobodu nakon pet mjeseci iza rešetaka Josipu Pavloviću nije mogla pokvariti ni puknuta vreća s 11 tisuća spisa. Pomoć s vrećama trebala je i Srđanu Mladiniću, direktoru SMS-a koji je u Remetincu proveo četiri mjeseca.

Suzana Šestak šest mjeseci čekala je svog supruga Zdravka. Vidno oslabjeli nekadašnji šef Podravke osjećaje na slobodi nije skrivao. Remetinec je utjecao i na drastičnu promjenu izgleda Josipa Protege. Bivšeg šefa HPB-a dočekali su odvjetnici.

Damir Polančec iz zatvora je išetao naizgled smireno, gurajući kolica puna stvari. No trenutak poslije eksplozija emocija, nekadašnji potpredsjednik Vlade trči u naručje svoje supruge. Poetike nije nedostajalo ni u izjavi: 'Istina je voda duboka, ja se u njoj neću utopiti.' Sreća zbog izlaska iz pritvora na njihovu žalost, kratkog je vijeka. Sada treba izboriti slobodu u pravom smislu, na sudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene