Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija obitelji Šuica

Roditelji poginulog tenisača: Tuksar nam nije ni izrazio sućut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji mladog vrhunskog sportaša Marina Šuice ogorčeni su na njegovog trenera jer im se nije javio kad se nesreća dogodila niti im je izrazio sućut.

Marinov otac Nikola kaže da se Tuksar te kobne subote nije udostojio ni javiti da su imali nesreću te da im nije izrazio ni jednu riječ žaljenja, prenosi Večernji list. Iako bi istraga tek trebala ustvrditi što se točno dogodilo Tuksar je neslužbeno vozio prebrzo.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza! Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi

'Čovjek koji je cijelu noć u petak proveo vani u kafiću i takav došao po naše dijete, vozio 180 kilometara na sat i zaletio se u kamion na praznoj autocesti', rekao je Marinov otac, a prenosi Večernji list.

>> FOTO: Održana komemoracija za tenisača Šuicu

>> Tragedija: Nakon nesreće preminuo najtalentiraniji mladi hrvatski tenisač

Tuksar je trebao biti Marinov sparing trener. 'Supruga i ja smo mu odlučili pružiti priliku da, budući da nema trenerskog iskustva, nastavi karijeru kao Marinov trener. Nažalost, povjerili smo mu svoje dijete ne znajući o kakvom se čovjeku radi ', rekao je Marinov otac.

'Saša posjećuje psihijatra'

Tuksarov brat Stanko za njega kaže da je u teškom psihičkom stanju te da odlazi k psihijatru. Dodao je da je Saša rekao da je koben noći vozio 140 km/h, a ne 180. Također, rekao je da je Saša roditeljima poslao pismo utjehe preporučenom poštom te da je bio na sprovodu. 'Psihijatar mu je savjetovao da ne dolazi u kontakt s Marinovim roditeljima', rekao je Stanko.

Podsjetimo, bivši hrvatski Davis Cup reprezentativac Saša Tuksar vozio je 4. rujna u svom automobilu 15-godišnjeg Marina Šuicu prema Budimpešti kada su se zabili u stražnji dio kamiona. Trener Tuksar zadobio je lakše ozljede dok je Marin prošao s težim ozljedama glave. U bolnici je proveo šest dana na odjelu intenziven skrbi uz budno oko roditelja, no nažalost, nije se izvukao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene