Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prostorijama njegovog kluba

FOTO: Održana komemoracija za tenisača Šuicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prostorijama TK Franjo Punčec, održana je komemoracija za tragično poginulog mladog tenisača Marina Šuicu.

Komemoraciji su prisustvovali osim obitelji i rodbine, ožalošćeni prijatelji i prijatelji iz kluba.

Pročitajte i ovo Komemoracija za novinara Inoslava Beškera Inoslav Bešker Komemoracija za novinarskog erudita i profesora: "Bio je naš čuvar od gluposti'' Komemoracija za žrtve dječjeg ratnog logora u Sisku u vrijeme NDH Tužna obljetnica Održana komemoracija za žrtve dječjeg logora u Sisku: "Mnoga su djeca stradala, no velik je broj usvojen i spašen"

>> Riječ stručnjaka: Tragično stradali Marin Šuica trebao je biti novi Čilić

Podsjetimo, mladi i nadareni 15-godišnji tenisač Marin Šuica preminuo je od posljedica prometne nesreće u mađarskoj bolnici u Szekesfehervaru. Bio je jedan od ponajboljih juniora svijeta u konkurenciji do 16 godina i treći najbolji tenisač Europe u konkurenciji do 15 godine.

Teško je stradao u prometnoj nesreći 4. rujna nakon što se automobil u kojem se vozio s trenerom Sašom Tuksarom, zabio u zadnji dio kamiona. U bolnicu je prevezen u komi, a nada da će preživjeti trajala je šest dana. Stručnjaci su Marinu predviđali blistavu profesionalnu karijeru, no tragična smrt mladog sportaša, umjesto budućih radovanja uspjesima, sve je ostavila u šoku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene