Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezanje troškova

Djelatnici Crvenog križa i volonteri ostali bez toplog obroka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Došlo je do rezanja troškova u izbjegličkom kampu u Slavonskom Brodu.

Svim djelatnicima Hrvatskog Crvenog križa i volonterima koji ondje rade ukinuti su topli obroci. Iz Crvenog križa tvrde kako službenu informaciju zašto je došlo rezanja troškova nisu dobili te da im je vijest o ukidanju obroka priopćena na redovitom sastanku u Slavonskom Brodu. Poručuju da je racionalizacija u kampu nužna, ali da postoje i drugi načini.

'Mislimo da se to ne bi smjelo odraziti kako na migrante, ali jednako tako i na ljude koji tamo rade, a prehrana je jedna od osnovnih ljudskih potreba. Možda mi kao rješenje vidimo definiranje rasporeda dolazaka i odlazaka vlakova što bi nama omogućilo da s tim uskladimo smjene i smanjimo broj ljudi na terenu', kazala je Katarina Zorić, glasnogovornica Crvenog križa.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Završen očevid U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula Zrak u Slavonskom Brodu - 4 Borba traje godinama Hrvatski grad na neslavnom vrhu Europske unije: Stanovnici zbog velikog problema godinama traže pomoć politike

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene