Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak s produženog vikenda

Iz HAK-a stigle dobre vijesti, a oni koji putuju trebali bi pripaziti na par stvari

Aktualno Galerija Vanja Margetić, reporter Nove TV Vanja Margetić, reporter Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Pojačan je promet prema unutrašnjosti - 1 Pojačan je promet prema unutrašnjosti - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pojačan je promet prema unutrašnjosti - 2 Pojačan je promet prema unutrašnjosti - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pojačan je promet prema unutrašnjosti - 3 Galerija 1/4 >>
Za sve koji se vraćaju s produženog vikenda iz HAK-a stižu dobre vijesti. Nakon pet dana, mrežna stranica ponovno je u funkciji. Reporter Dnevnika Nove TV javio se s naplatne postaje Lučkog, gdje je opisao trenutno stanje na cestama.

Reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić javio se s najnovijim informacijama o stanju na hrvatskim prometnicama.

"Svi koji su uspjeli spojiti produženi vikend dobro su odlučili. U ranim poslijepodnevnim satima je bila kolona od kilometar, kilometar i pol. To se brzo riješilo otvaranjem devet traka koje vode Zagrebu. Iako je sunčano, na većini cesta je malo mokro", izvijestio je Margetić.

Pročitajte i ovo Haker za računalima Nedostupni korisnicima Hakeri napali servere Hrvatskog autokluba! "Radimo na suzbijanju napada, sve ćemo prijaviti policiji"

Gužvi može biti, dodaje, u zoni radova. "Prema Sloveniji je kolona duga između dva i tri kilometra pa se vozi malo usporeno. Prema Slavoniji su također radovi, na zagrebačkoj obilaznici pa se i tamo mogu očekivati nekakvi zastoji. Vremenska prognoza je dobra i za sutra", zaključio je Margetić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene