Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedostupni korisnicima

Hakeri napali servere Hrvatskog autokluba! "Radimo na suzbijanju napada, sve ćemo prijaviti policiji"

Nakon što su noćas hakeri napali servere Hrvatskog autokluba oglasili su se iz te nacionalne udruge vozača i vlasnika vozila te poručili da rade na suzbijanju napada i da će sve prijaviti policiji.

"Hrvatski autoklub noćas je pretrpio hakerski napad na svoje računalne servere, koji utječe na rad naših mrežnih stranica (www.hak.hr, www.revijahak.hr) i odvijanje naših online usluga, poput informiranja o stanju u cestovnom prometu", na stranici na Facebooku poručili su iz HAK-a.

Naglasili su kako intenzivno rade na suzbijanju napada i otklanjanju njegovih posljedica te na ponovnom uspostavljanju sadržaja i usluga koji su trenutačno nedostupni korisnicima.

Pročitajte i ovo Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) "Izgleda prilično vjerodostojno" Hakeri našli mailove ruskog špijuna kojeg FBI traži zbog hakiranja kampanje Hillary Clinton?

Pročitajte i ovo Ilustracija skupina Sandworm Prijeti li Ukrajini novi val napada ruskih hakera? "Jedna skupina priprema se za novu destruktivnu kampanju"

"Vozački ispiti iz nastavnih predmeta Upravljanje vozilom i Pružanje prve pomoći provode se prema planu, a ispiti iz nastavnog predmeta Poznavanje propisa i sigurnosnih pravila provode se gdje je to moguće ili će biti odgođeni. Tehnička pomoć na cesti pruža se putem broja 1987", poručili su.  

Pročitajte i ovo Uhićen haker u Hrvatskoj - 3 Operirao 10 godina Što je radio hrvatski haker kojeg je hvatao i FBI? "Pošalje to na milijun korisnika i neka samo 0,1 posto preuzme..."

Također su naglasili da će Hrvatski autoklub tijekom dana podnijeti prijavu policiji zbog hakerskog napada te da će informirati javnost o ponovnom uspostavljanju svih naših sadržaja i usluga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene