Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav gaf!

Split: Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto

Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto (Foto: Mario Jurič)
Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto (Foto: Mario Jurič) Foto: Mario Juri?
Na zgradi Filozofskog fakulteta u Splitu otkrivena je ploča s jednim gafom. Otkrio ju je rektor Šimun Anđelinović, kojemu je na ploči pogrešno otisnuto prezime.

''U mandatu rektora Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Šimuna Anđelovića, Vlada Republike Hrvatske na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem osigurala je sredstva za kupnju ove zgrade za potrebe Filozofskog fakulteta i rektorata. Zgrada je nakon preuređenja u rujnu 2018. godine predana na korištenje studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu'', stoji na ploči.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nepristojni turisti Počela je sezona povraćanja i uriniranja po Splitu: "Znaju gdje mogu piti dok se ne osvijeste" Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije"

 

Time je na današnjem svečanom otvorenju preuređenih prostora u zgradi Poljičanka rektor sveučilišta Šimun Anđelinović osobno otkrio spomen-ploču na zgradi Filozofskog fakulteta na kojoj stoji njegovo ime - pogrešno otisnuto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene