Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko glasovao

'Zaokružio sam 'ZA', ali nikada ne bih postupio kao Željka Markić'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef HDZ-a izašao je na referendum i ponovio kako je zaokružio 'DA', ali naglasio kako nikada ne bi postupio na kao što je postupila Željka Markić po pitanju uskraćivanja akreditacija dijelu medija.

I Tomislav Karamarko jutros je izašao na svoje biračko mjesto kako bi se izjasnio na pitanje 'Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?'

Pročitajte i ovo Plenković, Tomašević i Grbin na biralištu Političari pohrlili na birališta FOTO Milanović glasao pa optužio premijera za kršenje izborne šutnje. Glasali i Plenković, Grbin, Tomašević... Srna Bijuk - 1 Nema nastave Birališta u školama spremna: Za njih je srijeda nova nedjelja pa nema fizike, hrvatskog, povijesti...

Karamarko je već ranije najavljivao kako će zaokružiti 'ZA', a danas je dodao i kako se nije predomislio te da je jučer dao svoj potpis i za referendum o ćirilici u Vukovaru.

REFERENDUM O BRAKU: Današnji dan ulazi u povijest, otvorena glasačka mjesta

Ipak, naglasio je šef HDZ-a, nikada ne bi postupio kao Željka Markić po pitanju uskraćivanja akreditacija dijelu medija, no da se neki mediji svojim izvještavanjem o referendumu i nisu 'proslavili'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene