Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Web Exellence Award

Redizajn portala DNEVNIK.hr pobijedio u konkurenciji od 1500 prijava i osvojio prestižno međunarodno priznanje

Redizajn portala DNEVNIK.hr osvojio je prestižno međunarodno priznanje Web Exellence Award.

Dok portal DNEVNIK.hr obara rekorde po broju pregleda stranica i već više od dvije godine drži titulu najčitanijeg portala u Hrvatskoj, u njegovu redakciju stiže još jedno važno priznanje. Njegovo novo, redizajnirano sučelje predstavljeno u lipnju ove godine osvojilo je prestižnu međunarodnu nagradu Web Excellence Award.

Pročitajte i ovo Gabriel Tatić Matijević Proširena potraga Otac nestalog 19-godišnjaka za DNEVNIK.hr: "Koristio je karticu..."

Preko 1500 prijavljenih radova, iz 26 zemalja svijeta, sa čak šest kontinenata konkuriralo je za nagrade Web Excellence Award, a osvojeno prvo mjesto u kategoriji Media & News dokazuje da je kvaliteta redizajna portala DNEVNIK.hr, u izvedbi stručnog tima hrvatske IT tvrtke Undabot, prepoznata na međunarodnoj razini.

"Čitatelji svakodnevno nagrađuju aktualnost i pravovremenost DNEVNIK.hr-a kada su u pitanju vijesti iz zemlje i svijeta, no portal istom ažurnošću prati i odgovara na potrebe svoje publike. Njezine preference i želja za još boljim doživljajem informiranja utkani su u novi dizajn DNEVNIK.hr-a koji svojim modernim izgledom, modularnošću, brzinom, intuitivnošću te preglednošću prati svjetske trendove, za što smo sada dobili i potvrdu struke", rekao je Domagoj Repač, voditelj upravljanja projektima Novih medija Nove TV.

Pročitajte i ovo Potres u BiH podrhtavanje tla "Cijela se kuća zatresla": Jak potres pogodio BiH, osjetio se i u Hrvatskoj

Nagrade Web Excellence, koje dodjeljuje Web Academy of Digital Arts and Media (WEDAM), pokrenute su s ciljem da potaknu izvrsnost i postave visoke standarde za kreativne, tehničke i profesionalne projekte i web stranice.

Ovo je ujedno i druga nagrada Web Excellence Award koju su ove godine osvojili portali Nove TV – priznanje je samim početkom 2023. stiglo i za redizajn najčitanijeg domaćeg showbizz portala, showbuzz.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene