Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hajdaš Dončić o Petrovu

TKO JE ŠEF? 'Luđi je od HDZ-a, jer je ima opsesivno - kompulzivni poremaćaj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim građana, svoje komentare na društvenim mrežama ostavljaju i nezadovoljni političari. Tko je zapravo pravi šef i tko povlači konce pita se tako SDP-ov ministar pomorstva prometa i infrastrukture, Siniša Hajdaš Dončić.

Jutro nakon povijesnog dana za Hrvatsku, dana kada smo dobili biznismena i menadžera kao nestranačkog mandatara za sastavljanje nove vlade, društvene mreže preplavile su reakcije na ovu odluku.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva"

Osim građana, svoje komentare na društvenim mrežama ostavljaju i nezadovoljni političari. Tko je zapravo pravi šef i tko povlači konce pita se SDP-ov ministar pomorstva prometa i infrastrukture, Siniša Hajdaš Dončić.

Na svojem je Facebook profilu Hajdaš Dončić, uz pitanje je li šef Karamarko ili Orešković napisao kako 'Petrov to sigurno nije.'

'Teško je to za njega. To je i želio. Reforme na skromnom Hrvatskom, a njih nema. Petrov na najjjače. Luđi je od HDZ-a, jer je ima opsesivno - kompulzivni poremaćaj (pitaj Nacionalno vijeće) što to znači, uz reforme, ne zaboravi!', stoji u statusu SDP-ovog ministra.

'A onda, ključna riječ reforme. Što su to reforme. Što je to? Reforme? To je ono što predlaže MOST ... Reforme. Pratim Vas 150 stranica promjena pravilnika. Božo, gdje su županije, općine, manji broj ministarstva, manje plaće. Da te vidim junače? Svaki dan jedna promjena pravilnika', napisao je Hajdaš Dončić.

 

Travestija. Tko je sef? "Karamarko ili Oresković" Petrov nije. Tesko je to za njega. To je i želio. Reforme na skromnom...

Posted by Siniša Hajdaš Dončić on 23. prosinca 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene