Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Previranja u SDP-u

Reakcije Bernardića i Ranka Ostojića na gostovanje Peđe Grbina u Dnevniku Nove TV govore sve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na reakcije iz redova SDP-a nakon gostovanja potpredsjednika te stranke u Dnevniku Nove TV nije trebalo dugo čekati.

Prvi se nakon razgovora potpredsjednika SDP-a Peđe Grbina s Mislavom Bagom u studiju Dnevnika Nove TV, putem svojeg Facebooka oglasio Ranko Ostojić, a nakon njega i sam šef SDP-a Davor Bernardić.

Pročitajte i ovo Voditelji Dnevnika Nove TV, Romina Knežić i Petar Pereža Jedan odbio, drugi pristao Propustili veliku priliku - čelnici najvećih stranaka nisu iskoristili poziv Dnevnika Nove TV: "Ja sam jedva čekao" Čelnik SDP-a Peđa Grbin Sasuo po Plenkoviću Grbin na posljednjem skupu: "U srijedu birate između korupcije i laži i Rijeke pravde, trećeg nema"

Bernardića je iznenadila "ovolika bura u SDP-u", samo zato što je inzistirao na Povjerenstvu za Agrokor.

"Kada se ovoliko bure digne u SDP-u samo zato jer sam inzistirao na povjerenstvu za Agrokor, onda se ponovno moram zapitati što se sve pokušava sakriti i tko sve vuče konce ove mračne priče", poručio je putem Facebooka Bernardić.

"Bravo Peđa! Jasno. Precizno. Odgovorno. I pošteno. A tko se boji članova vidjet ćemo. I čiji su prstići u nečijem pekmezu!", napisao je Ostojić na svojem Facebook profilu.

Podsjetimo, na sastanku kluba zastupnika SDP-a u Saboru u utorak bilo je burno, a detalji sastanka kluba zastupnika brzo su se saznali. U podijeljenom SDP-u rješenje unutarstranačkog problema, čini se, još se ne nazire.

"Koliko vidimo, sada on (Bernardić) nastoji napraviti ne stranku nego sektu svojih prijatelja. S ovom ekipom bojim se da će taj rejting stajati na ovoj razini ili može još možda malo i pasti. Mislim da se može zaustaviti iskreno samo s novim predsjednikom stranke i novim rukovodstvom", rekla je ranije u srijedu Milanka Opačić.

"Da, bilo je kolega koji su napustili sjednicu kluba. Ne bih baš rekla da je bila drama, znate da kod nas u SDP-u, ne samo danas, nego i cijelo vrijeme prevladavaju različita mišljenja", poručila je Sabina Glasnovac.

"Ako je netko nekoga nazvao lažovom, kaže to u kameru i ja nemam što potvrditi ili opovrgnuti", komentirao je sastanak kluba SDP-a od utorka Arsen Bauk.

Dio zastupnika oštro je napao Bernardića zamjerajući mu da donosi pogrešne odluke zbog kojih stranka tone. Drugi su ga branili.

"On se okružio dijelom ljudi koji se nikad nisu znali nositi s problemima, nego su od tih problema bježali. Mislim na Zlatka Komadinu koji je pobjegao iz Vlade, on nije potjeran, on je dao ostavku jer se nije mogao nositi s problemima u svom resoru", rekla je Opačić.

"Situacija u stranci je takva da za sukob treba dvoje. Rovariti u stranci i puniti medijske stupce sa stvarima koje štete stranci, mislim da to jednostavno nije pristojno", odgovorio je njoj, a i svima drugima koji govore protiv vodstva stranke Zlatko Komadina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene