Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Broj je 0981818986

Ravnateljstvo Civilne zaštite: Ili zovite ili zahtjev za dodjelu kontejnera šaljite na gmail

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljstvo civilne zaštite pozvalo je građane koji žele predati zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte "stozerpetrinja@gmail.com" ili telefonskog broja 098 1818 986.

"Molimo građane koji predaju zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte stozerpetrinja@gmail.com ili broj 0981818986. Broj mobitela objavljen putem nekih društvenih mreža nije kontakt broj za predaju spomenutih zahtjeva", izvijestili su u subotu iz Ravnateljstva Civilne zaštite MUP-a.

Pojasnili su da je gmail adresa "stozerpetrinja@gmail.com" otvorena zato što pristup putem web maila na @mup.hr izvan domene mup-net mreže ima odgodu i ograničen pristup iz sigurnosnih razloga kada se pristupa uz pomoć satelitskog interneta koji je i postavljen u zapovjedno komunikacijsko vozilo Ravnateljstva civilne zaštite.

Pročitajte i ovo Dječaci riskiraju život u ruševinama Petrinje reportaža iz ruševine ljudskih sudbina Na prizor u koji gledate svojim očima ništa vas ne može pripremiti: Na toj klupi u Petrinji pukli smo baš kao i Josip. Razloga je tisuću

Pročitajte i ovo Josip Granić, pročelnik HGSS-a Problemi Pročelnik HGSS-a: "Dobili smo dojavu da jedna obitelj tri dana nije imala hrane, a s druge strane njihove kuće Crveni križ kuha tisuće obroka"

"Kako bismo zaprimali potrebe za pomoć obiteljima pogođenih potresom u realnom vremenu bez odgode te žurno djelovali sukladno tome izrađen je korisnički račun na domeni @gmail.com", izvijestili su i dodali kao se na gmail može pristupati s više računala istovremeno, što je bitno jer više ljudi radi na tome.

MUP-ova domena, kako su napomenuli, ima zaštitu pa mail adrese koje imaju neku reklamu ne prolaze, a tu se primaju ponude za pomoć raznih tvrtki.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene