Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog loše hrane i uvjeta

Obrat u zagrebačkom vrtiću: Ravnateljica podnijela pa povukla ostavku nakon pobune roditelja

Hrana u vrtiću Vladimira Nazora
Hrana u vrtiću Vladimira Nazora Foto: DNEVNIK.hr
Ravnateljica zagrebačkog vrtića Vladimira Nazora podnijela je ostavku pa ju je povukla.

Nakon što je ravnateljica zagrebačkog vrtića Vladimira Nazora podnijela ostavku nakon pobune roditelja i dijela odgojitelja zbog kvalitete hrane, ista je ostavka povučena.

Iz Grada Zagreba su za RTL potvrdili su da su i oni dobili informaciju o povlačenju ostavke pa su Upravnog vijeća vrtića hitno zatražili pojašnjenja. O daljnjim koracima Grad će donijeti odluku kad zaprimi očitovanje Upravnog vijeća vrtića.

Podsjetimo, roditelji su podijelili fotografije obroka i upozorili da djeca dobivaju sirovu i nejestivu hranu, a da za djecu s alergijama namirnice roditelji donose sami. Osim toga, velik problem su i uvjeti u kojima djeca borave.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić i Tomislav Tomašević na predstavljanju programa Možemo! - 3 Pripreme za izbore Možemo! predstavio nositelje lista: "Kao i u Zagrebu, tako ćemo i na razini Hrvatske pokazati kako se provode hrabri potezi"

U sve se uključio Gradski ured za obrazovanje te je najavljena obnova vrtića.

"Kada smo dobili informacije o stanju u vrtiću izašli smo na teren. Utvrdili smo da postoje problemi u vrtiću i nakon razgovora s ravnateljicom ona je Upravnom vijeću podnijela ostavku. Sa zdravstvene strane s hranom nema problema, ali s druge strane djelatnici Ureda su istražili situaciju i utvrdili da postoji potreba za unaprjeđenje nabave i pripreme hrane", za RTL je rekao Luka Juroš, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene