Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio sud

Protiv ravnateljice Porezne uprave pokrenute ovrhe zbog duga od 173.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u Sabor stigao anoniman dopis u kojem stoji da Nada Čavlović Smiljanec iz SDP-a duguje 173.052,49 kuna, isto je potvrdio i Općinski sud u Virovitici

Prema dopisu suda, protiv Nade Čavlović Smiljanec dovršena su dva porezna postupka, prvi od 16. siječnja ove godine na račun dugovanja PBZ-u Zagreb u iznosu od 37.978,11 kuna, a drugi od 15. studenog 2011. godine na račun dugovanja PBZ Cardu u iznosu od 57.695 kuna. Uz to, protiv šefice Porezen uprave vođena su još dva postupka koja su sada pravomoćno dovršena. U prvom je tužitelj Zagrebačka banka koja potražuje 39.381,27 kuna, dok je u drugom tužitelj PBZ Card koji potražuje 37.998,11 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POREZNI DUG OLT-A Borzan na suđenju bivšoj šefici Porezne uprave: "Ne sjećam se jesam li se s Radeljićem osobno sastajala" Slika nije dostupna Na suđenju Čavlović Smiljanec: Linić: "Nije tražio ništa nezakonito, a mislim da to nije ni moguće telefonski tražiti"

Uskoro se o navodnom dugovanju oglasila i sama ravnateljica Porezne uprave. 'Demantiram sve  navode iz anonimne prijave. Naime, sudski sporovi koje sam vodila vezano za kamatu na kreditnim karticama sa spomenutim bankama su završeni i sva dugovanja su po okončanju sporova i na vrijeme podmirena.

Jedini sudski spor koji se trenutačno vodi jest spor oko obrtničkog kredita u kojem sam ja sudužnik, a moj suprug  jamac, a koji se trenutno vodi pred Općinskim sudom u Virovitici. Naime, glavni dužnik, tj. obrt bar 'Oko' završio je u stečaju, a ja sam kao sudužnik podmirivala rate kredita do svibnja prošle godine. Kako ni na koji način suprug i ja nismo uspjeli mirno riješiti to pitanje, ono se rješava sudskim putem.

Izražavam žaljenje što se na ovakav način pokušava skrenuti pozornost sa stvarnih problema o kojima sam javno govorila proteklih dana', stoji u priopćenju iz Ministarstva financija.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene