Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada mu dala negativno izvješće

Zastupnici zatražili stanku: Raspravljali bi o štednji, deficitu, 'pušenju cigareta', poligrafu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije rasprave o izvješću Hrvatskog olimpijskog odbora, saborski zastupnici zatražili su stanku jer prije izvješća žele raspraviti najavljene vladine uštede radi smanjenja deficita.

Na samom početku sjednice, saborski zastupnici redom su se javljali kako bi predložili stanku jer žele da se i u saborskim klupama raspravlja o mjerama štednje koje su ranije ovog tjedan predložili ministri Branko Grčić i Boris Lalovac radi smanjenja prekomjernog deficita.

Pročitajte i ovo Arsen Bauk Predizborna kampanja Bauk je SDP-u donirao 3010,66 eura. Znate li tko je rođen na taj datum? Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

'Ograničit ćemo službena putovanja, korištenje službenih vozila...'

Nansi Tireli zatražila je stanku zbog poligrafa u tvrtkama.

Jesu li pozivom na poligrafsko ispitivanje kršena neka radnička prava?

ZastupniciHrvatski sabor u srijedu nastavlja sjednicu raspravom o programskome i financijskom izvješću Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) za 2013. o kojem je Vlada dala negativno mišljenje.

U izvješću HOO-a se ocjenjuje kako je realiziran visok postotak redovitih programskih aktivnosti. Među ostalim se navodi da su na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. sudjelovala 22 sportaša, da je počela četverogodišnja priprema za Olimpijske igre u Riju 2016., u kojoj sudjeluje 76 sportaša, da su kroz programe Hrvatske olimpijske akademije realizirane 74 programske akcije i da je riječ o projektima za sportske programe iz EU fondova.

Također se navodi kako je pokrenuta izmjena kriterija za vrednovanje sportskih programa nacionalnih sportskih saveza i izrada nacionalnog programa sporta. 

Hrvatski su sportaši na svjetskoj i europskoj razini osvojili 333 medalje, među kojima 106 zlatnih, 111 srebrnih i 116 brončanih, stoji u izvješću za 2013. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene