Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultat istrage

Božo Petrov nije praćen - Objavio USKOK

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je objavio da prema Boži Petrovu nisu poduzimane radnje praćenja, nisu primjenjivane mjere tajnog nadzora telekomunikacijskih usluga, te da nisu vršene analitičke obrade ostvarenog telekomunikacijskog prometa.

USKOK je na svojim stranicama objavio rješenje istrage o navodima da je čelnik Mosta Božo Petrov bio praćen.

Pročitajte i ovo Obala - 3 Milijuni eura Most uputio oštru kritiku ministru Bačiću, pogledajte što im je odgovorio Božo Petrov Gost Dnevnika Nove TV Božo Petrov objavio s kim će Most na izbore te oštro komentirao aferu u HEP-u: "Građani su ispali ovce. Očekujem smjenu Uprave, dosta je pljačke"

'Nakon provedenih izvida, a u svezi javno iznijetih tvrdnji, kao i medijskih napisa o navodnim zlouporabama djelatnika Policijskog nacionalnog Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, prema čelniku MOST-a Boži Petrovu, USKOK objavljuje slijedeće priopćenje:

Tijekom izvida pribavljeni su podaci od nadležnih državnih tijela, između ostalih i od Operativno-tehničkog centra za nadzor telekomunikacija. Na temelju rezultata izvida utvrđeno je da prema Boži Petrovu nisu poduzimane radnje praćenja, nisu traženi izlisti i podaci o ostvarenom telekomunikacijskom prometu za njegov mobilni uređaj po bilo kojem osnovu, da prema istom nisu primjenjivane mjere tajnog nadzora telekomunikacijskih usluga i sadržaja komunikacija, te da nisu vršene analitičke obrade ostvarenog telekomunikacijskog prometa', stoji na stranicama USKOK-a.

Podsjetimo, početkom mjeseca glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja kazao je kako ima indicije da je Petrov praćen i da je anonimna dojava o tome stigla u Sabor. Oko toga se odmah očitovao ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić kazavši kako to nije istina, a cijelu je priču istražio USKOK.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene