Obavijesti Video Pretražite Navigacija
od četvrtka

Nova regulacija prometa na jednoj od najprometnijih zagrebačkih prometnica: Počinju radovi, trajat će mjesec dana

Ilustracija
Ilustracija Foto: Matija Djanjesic/Cropix
Nova regulacija prometa vrijedit će punih mjesec dana na jednoj od najprometnijih prometnica u Gradu Zagrebu. Najavljeni su radovi na Aveniji Većeslava Holjevca, a počinju u četvrtak.

Najavljeni su radovi na Aveniji Većeslava Holjevca koji počinju u četvrtak, a trajat će mjesec dana, najavili su iz Grada Zagreba.

"Zbog izvođenja radova sanacije kolnika, od Islandske do Nežićeve ulice, koja je vrlo prometno opterećena motornim i naročito prometom javnog gradskog prijevoza, tvrtka ZH d.o.o., Podružnica Zagrebačke ceste će započeti s radovima od četvrtka od 8:30 do 21. 10. 2023. godine do 4:00, te će navedena dionica bit će zatvorena za sav promet", napisali su.

Pročitajte i ovo Pucnjava na Baščaršiji U bolnici je FOTO Pucnjava u centru Sarajeva, ranjeni objavio video na Instagramu: "Ovo mi je žena naštimala"

Za vrijeme radova, ovisno od dinamike izvođenja radova, pristup naselju Podbrežje bit će cijelo vrijeme sa sjeverne, odnosno južne strane Avenije.

Obilazni pravac za vrijeme radova bit će:

  • Av. Većeslava Holjevca (sjever) – Islandska – Ulica SR Njemačke – Av. V. Holjevca (jug) i obratno.

Pristup Horvatovoj ulici bit će moguć iz smjera:

  • Av. Većeslava Holjevca (jug) – Ivana Drmića – Oreškovićeva – Horvatova.

Kako bi se na navedenoj dionici izbjegla dodatna zagušenja, iz Grada predlažu obilazni pravac:

  • Av. Većeslava Holjevca (sjever) – Av. Dubrovnik – SR Njemačke i dalje u smjeru juga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prava životinja Seks-skandal s dupinom: "Ponekad bi me zakačio svojim penisom za nogu ili ruku – sve je to bilo savršeno normalno"

ZET je objavio i kako će prometovati autobusne linije. 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor – Petrovina), 311 (Glavni kolodvor – Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor – Vukomerić) i 330 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) će od četvrtka u 8:30 do očekivanog završetka radova 21. listopada, prometovati djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera:

  • Glavni kolodvor – redovnim trasama do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice – (lijevo) Islandska ulica – (desno) Ulica Savezne Republike Njemačke – u nastavku redovnim trasama prema svojim odredištima

Ilustracija Radovi na Aveniji Većeslava Holjevca (Foto: ZET)

Autobusna linija 268 privremeno neće koristiti stajalište Građevinska škola u smjeru juga i obostrana stajališta Podbrežje, Otok – Nežićeva, Otok i Oreškovićeva.

Na izmijenjenom dijelu trase linija 268 neće koristiti usputna stajališta osim autobusnog stajališta Građevinska škola na Islandskoj ulici u smjeru istoka, i obostranog autobusnog stajališta Oreškovićeva u Ulici Savezne Republike Njemačke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene