Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što nakon požara?

Radnici Regeneracije strahuju za radna mjesta, a inspekcije na godišnjem odmoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici izgorjele zabočke Regeneracije još će dva mjeseca živjeti u neizvjesnosti.

Tekstilna tvornica za to vrijeme će se obnavljati, a ne budu li nadležne administracije i inspekcije, kojima je usput rečeno - vrijeme godišnjih, pratile obnovu proizvodnje, tvrtka bi mogla biti u problemima. Svaki dan tvornica gubi 40 tisuća eura, pa bi i neki radnici mogli izgubiti posao. Dvojica radnika čuvaju objekt od znatiželjnika i znatiželjnike od objekta.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Kažu da dolaze ljudi i fotografiraju se ispred tvornice kao da je turistička atrakcija. No, radnici se boje da će ostati bez posla, iako je gradonačelnik Zaboka obećao da će učiniti sve da se to ne dogodi, bar u sljedeća dva mjeseca.

Trećina radnika proizvodi, trećina će seliti i rušiti izgorjeli pogon, a trećina je na prisilnom godišnjem. Osim po požarima Regeneracija je poznata i po najvećim tepisima na svijetu. S onim od 1242 četvorna metra koji je 1987. godine naručio Saddam Husein, Regeneracija je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda. Pa se nadamo još većim tepisima i nikad više požarima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene