Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Račanovo zdravstveno stanje se popravlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje Ivice Račana popravlja se, priopćeno je iz SDP-a. Naime, nakon jučerašnjeg pogoršanja, tijekom dana Ivica Račan, kojem su na pretragama otkrivene nove metastaze u mozgu, podvrgnut je postupcima intenzivnog liječenja.

Račan je i dalje u bolesničkom apartmanu u KBC-a Rebro. Podsjetimo, iz političkog života povukao se nakon što mu je dijagnosticiran tumor. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabrinjavajuće Alarmantni podaci: Broj slučajeva raka kod mlađih od 50 godina skočio za skoro 80 posto Slika nije dostupna Račan ipak ne mora na kemoterapiju

Nakon dviju operacija u Muenchenu, Račan se u Zagreb vratio 10. ožujka. Operativnim zahvatima u muenchenskoj bolnici uklonjeni su mu lijevi bubreg, ureter i limfni čvorovi te metastaza tumora iz mišića desnog ramena.

Ivica Račan je 25. ožujka hospitaliziran na zagrebačkom Rebru gdje mu je izvršeno ciljano zračenje tumora ili zbog metastaza u glavi, a dan kasnije mu je operirano rame.

Prije mjesec dana Račan je objavio da se zbog zdravstvenih tegoba i liječenja privremeno povlači iz politike, a dužnost predsjedanja strankom povjerio je Željki Antunović.

Na liječenju u Muenchenu uklonjen mu je tumor na lijevom bubregu i metastaze u desnom ramenu. Prije desetak dana dijagnosticirane su i metastaze na mozgu. 

O Račanovu stanju stranka će i dalje redovito obavještavati javnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene