Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačane gužve

PUZ: Preuzimanje dokumenata i subotom, ali samo privremeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je u ponedjeljak građane da im je omogućeno preuzimanje izrađenih osobnih dokumenata svaku subotu u kolovozu od 7 do 14 sati.

U subotu 7., 14., 21., i 28. kolovoza izrađeni dokumenti mogu se preuzeti osobno na četiri gradske lokacije, navodi PUZ.

Zbog pojačanih gužvi na poslovima osobnih isprava, PUZ će organizirati svaku subotu u mjesecu kolovozu odnosno 7., 14., 21. i 28. kolovoza u vremenu od 7 do 14 sati uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica na onoj lokaciji na kojoj je podnesen zahtjev: Petrinjska 30, Heinzelova 98, II. policijska postaja Zagreb (Črnomerec) i VI. policijska postaja Zagreb (Novi Zagreb).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna samo u redovnom postupku Nova demografska mjera?! Maloljetnicima nova pametna osobna - besplatno

Subotom se neće zaprimati novi zahtjevi, već će se izdavati izrađene osobne iskaznice i putovnice.

Pritom je, ističe PUZ, potrebno ponijeti potvrdu o podnesenom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu/putovnicu jer se dokumenti preuzimaju osobno.

Informacije o izrađenosti dokumenta mogu se provjeriti - za osobnu iskaznicu putem govornog automata pozivom na 01/4563 602, a za putovnicu putem govornog automata pozivom na 01/4563 601.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene