Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radojka Milovanović

'Puška koju je odnijela policija bila je moja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Na dan atentata bio sam u Doboju' vrište naslovi sa svih novinskih stranica. No gdje je sada najtraženiji bjegunac, ne zna ni njegova vlastita majka. No, ipak ne vjeruje policijskim tvrdnjama da je povezan s atentatom na Pukanića.

'Ne znam kako je mogao tamo biti kad je svaki drugi dan donosio kruh i mlijeko meni i jednoj ženi', tvrdi majka odbjeglog, Radojka Milovanović.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Slično tvrdi i sam Milovanović u spornom pismu. U vrijeme atentata, kaže, jeo je punjene ćevape, što mogu posvjedočiti i snimke sigurnosnih kamera ispred ćevapdžinice u blizini Doboja.

>> Milovanović: 'U vrijeme atentata bio sam u BiH'

>> Milovanovićevo pismo bit će proslijeđeno hrvatskoj policiji

Za arsenal oružja koji je policija pronašla tijekom pretresa, Milovanović kaže da su čiste igračke, mobiteli neispravni, a novac je navodno zarađen prodajom zemljišta.

'To je lovačka puška i služila mi je za samoobranu. Puška je još uvijek u policijskoj postaji, oni su mi je oduzeli, a ja na nju imam pravo. Na ostavinskoj raspravi dobila sam je od svoga oca', tvrdi majka odbjeglog Milovanovića.

Pismo puno stručnih, pravnih izraza, koje je diglo toliko prašine, izaziva sve više sumnje. Najviše jer je autor bjegunac koji nije završio ni osnovnu školu.

No ipak mnogi vjeruju da je Milovanović doista napisao to pismo, isto kao i u činjenicu da je u trenutku atentata jeo punjene ćevape u ćevapdžinici u Doboju.

Više u video prilogu.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene