Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdila da je takvo pismo stiglo

Pusić: Pisma s prahom istražuje policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, iako nije izravno potvrdila da je njezin Ured dobio sumnjivo pismo s prahom, u srijedu je na upit novinara odgovorila da te stvari istražuje policija.

"Te sve stvari istražuje policija", kazala je Pusić nakon sjednice Vlade. Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je novinarima pred Banskim dvorima da prah iz pisma koja su primili neki političari nije opasan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PIRANGATE Hrvatska poslala pismo Arbitražnom sudu i Europskoj komisiji Slika nije dostupna Sadržaj nije bio 'agresivan' Ostojić: Prah u pismima nije opasan

"To nije nikakva novost. To je već odavno. Situacija koju smo imali prije nekoliko tjedana, prvi put, drugi put i tako dalje", rekao je Ostojić govoreći o pismima s prahom koja su primili neki političari.

Ostojić: Prah u pismima nije opasan

Dodao je kako se pokazalo da sadržaj pisama nije bio "onako agresivan kako se reklo da je bio". Na novinarski upit kakav je to prah odgovorio je da "nije opasan".

Policija je u utorak potvrdila da je na adresu Ureda bivšeg predsjednika Stjepana Mesića prije nekoliko dana stigla omotnica sa sumnjivim prahom. Sumnjivi sadržaj izuzeli su policijski istražitelji i poslali ga na analizu u Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Policiji je taj slučaj prijavljen u četvrtak, 28. svibnja. Tijekom izuzimanja sumnjive materije Ured bivšeg predsjednika bio je nakratko zatvoren. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene