Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Loši su pokušaji destabiliziranja Vlade'

Pusić: Najveća odgovornost HNS-a je stabilnost Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Vesna Pusić naglasila je kako je najveća odgovornost i briga HNS-a stabilnost i funkcioniranje Vlade.

'Ocjenjujemo lošim svaki pokušaj destabiliziranja Vlade. Unutarstranačke rasprave i rad na jačanju podrške HNS-u u javnosti, trajni je način djelovanja stranke', rekla je Pusić.

Pročitajte i ovo Nove cijene goriva priopćenje vlade Vlada objavila nove cijene goriva Parlamentarni izbori 2024. Pregovori još traju Pregovori Plenkovića i Domovinskog pokreta u slijepoj ulici, HDZ žestoko po Milanoviću: "Komično je pratiti kako se koprca"

Dodala je kako će u HNS-u i u Vladi RH i dalje normalno funkcionirati i preuzimati odgovornost za posao za koji su im građani dali povjerenje.

'Pokušaj da se skrene pozornost s glavne teme, a to je stabilnost Vlade RH, različitim interpretacijama i anonimnim zlonamjernim komunikacijama smatram štetnim za stranku i za Vladu', dodala je Pusić.

>> Pusić poručila: Čačićev odlazak bi destabilizirao Vladu

O stabilnosti Vlade i o svojoj podršci Radimiru Čačiću govorila je i prije nekoliko dana. na pitanje treba li čačić, nakon presude u Mađarskoj, istupiti iz Vlade, Pusić je rekla kako bi Čačićev odlazak destabilizirao Vladu.

Na novinarsko pitanje ima li između nje i predsjednika HNS-a nekih nesuglasica, rekla je da oni već 15 godina raspravljaju o raznim stavovima na razne načine. 'Politički se slažemo u svim važnim pravcima i tako ćemo i nastaviti', poručila je tada Pusić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene