Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak s Fueleom

Pusić i Žbogar očekuju popis sudaca za arbitražu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sastat će se u Bruxellesu, prvom inozemnom odredištu od preuzimanja ministarske dužnosti, sa slovenskim kolegom Samuelom Žbogarom i povjerenikom za proširenje Štefanom Fueleom.

Sa Žbogarom i Fueleom razgovarat će o primjeni arbitražnog sporazuma između dvije zemlje. U peteročlani arbitražni sud dvije su države već predložile po jednog svog arbitra, Hrvatska Budislava Vukasa, a Slovenija Jerneja Sekoleca.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Obje strane očekuju da će im Komisija danas predočiti popis sudaca, što je bila dužna učiniti u roku od 15 dana od potpisivanja hrvatskog pristupnog ugovora potpisanog 9. prosinca, ali to još nije napravila.

Ministrica Pusić ranije je izjavila da su ona i Žbogar i pismeno dali do znanja da očekuju popis sudaca na današnjem sastanku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene