Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno prijavljen

Pucao iz pištolja ispred kuće pa pogodio Pravni fakultet u Rijeci: Policija objavila detalje

Policija
Policija Foto: Damir Krajac/Cropix
Nakon što je u četvrtak propucano staklo na prozoru Pravnog fakulteta u Rijeci, policija je utvrdila tko je pucao iz poštolja.

Primorsko-goranska policija objavila je detalje propucanog prozora Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci po završetku kriminalističkog istraživanja.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Gost Dnevnika Nove TV Božo Petrov objavio s kim će Most na izbore te oštro komentirao aferu u HEP-u: "Građani su ispali ovce. Očekujem smjenu Uprave, dosta je pljačke"

Ispred kuće na području Rujevice u četvrtak oko 15 sati iz pištolja je pucao 38-godišnjak koji je pogodio Pravni fakultet. Njegov metak ostao je u staklu jednog od prozora fakulteta. Tijekom pucnjave nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila Lažna dojava Bivši kriminalist o prijetnji bombom u Zagrebu: "Nije nužno da su ostali otisci prstiju. Jedna će stvar biti sasvim dovoljna"

38-godišnjak je kazneno prijavljen za počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom.

"Završetkom istraživanja, 38-godišnji osumnjičenik je zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku", naveli su iz PU primorsko-goranske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene