Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandalozna odluka suda

Psihičko i fizičko maltretiranje dio je roditeljskog odgoja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac prijavljen za zlostavljanje oslobođen je optužbi pod objašnjenjem da je dijete moglo predvidjeti njegovu reakciju jer se i prije u takvim situacijama agresivno ponašao.

Sud u svojem objašnjenju zaključuje kako je očevo nasilno ponašanje dijete iniciralo samo, piše Jutarnji list. Sudsko objašnjenje kaže kako su psihičko i fizičko maltretiranje djeteta roditeljske obaveze pri odgoju. Nasilni otac je oslobođen svih optužbi jer sud misli da je cijeli postupak montiran stjecanjem imovinske koristi majke djeteta, no ne objašnjava na koji bi se to način majka mogla domoći imovine temeljem osude za obiteljsko nasilje.

Pročitajte i ovo U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Stručnjaci ocjenjuju kako se ovdje radi o skandaloznim nepravomoćnim presudama zagrebačkoga Prekršajnog suda, piše Jutarnji list.  Zlostavljano dijete je 15-godišnja djevojčica čiji su se roditelji rastali prije dva mjeseca. No, kako još nisu podijelili imovinu te ne uspijevaju prodati šesterosobni stan u Zagrebu, svi su još pod istim krovom.

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene