Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje pokazalo

Radije bi se odrekli vođenja ljubavi nego kave!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S kavom obično počinje svaki dan, a neki bez nje uopće ne mogu. Kava je neizostavan dio prijateljskog druženja, zavođenja, poslovnih sastanaka, pregovora.

Kavu konzumiramo dok radimo ili se opuštamo. Kod kuće, na poslu, u hodu, u kafiću. A izgleda da je od svih hotela najviše koriste oni u Hrvatskoj. Danas je svjetski dan tog popularnog napitka. Neki su je pili na suncu, a neki u špilji.

Pročitajte i ovo Požar u Turnju - 1 Policija istražuje detalje Buknuo požar u kafiću uz kuću: Vatrogasac slomio nogu na intervenciji Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom

Volimo je na razne načine. Nekima je iznimno bitna. 'Bitna mi je da me ujutro malo razbudi. To mi je za guštanje, pa malo za opuštanje prije posla', rekao je jedan prolaznik.

Koliko su nam ova zrnca znače, pokazalo je i međunarodno istraživanje jednog hotelskog lanca.

>> Evo što kava koju pijete govori o vama!

'Više od polovice naših ispitanika izabralo je da bi se radije odreklo vođenja ljubavi nego ispijanja šalice kave ujutro. Misle kad bi se odrekli kave, da bi im ponestalo i kreativnog razmišljanja, a neki čak kažu da se ne bi mogli dignuti iz kreveta, niti komunicirati s drugim ljudima', rekao je Igor Novaković iz hotel Le Meridien Lav.

A šalica kave može može biti i sastavni dio koktela. Za neke je najbolja kava na suncu, a u Dubrovniku je služe i u špilji. U lijepom ambijentu i piti kavu je poseban doživljaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene