Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna ili s mlijekom?

Evo što kava koju pijete govori o vama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se kako i za kavu vrijedi ona - 'reci mi što piješ, reći ću ti tko si'.

Pijete li crnu kavu, na popisu vaših osobina vjerojatno će se naći strpljivost, efikasnost, ali i nefleksibilnost i ćudljivost. Pijete li pak kavu s mlijekom ili šećerom vjerojatno volite ugađati ljudima.

Pročitajte i ovo Kava puna insekata, ilustracija Drama u zračnoj luci Popila kavu i završila na intenzivnoj njezi: Doktori joj se satima borili za život Slika nije dostupna Taj crni napitak Ipak produljuje život i ne šteti zdravlju!

Upravo ove rezultate pokazala je studija 'Ono si što jedeš: Promijenite prehrambene navike, promijenite život' psihologa Ramanija Durvasula koji je proveo ispitivanje na 1000 kavopija kako bi doveo vezu vrste kave i karaktere osoba koji je piju, prenosi NY Daily News.

>> Protiv crnih misli: Evo koji su pozitivni učinci kave!

Kao što je već spomenuto, crnu kavu najčešće piju osobe koje su u pristupanju drugima direktne, konkretne, često ćudljivi 'čistunci' neskloni promjenama. Osobe koje piju kavu s mlijekom i šećerom vole udovoljavati ljudima i vrlo su velikodušni prema drugima, zbog čega počnu zanemarivati sebe.

Osobe koje naručuju 'fancy' kavice s malim milijunom dodataka te oni koji piju kavu bez kofeina su opsesivne, sebične, stroge, teže savršenstvu, pretjeranu su osjetljive te vrlo paze na svoje zdravlje.

Jeste li se i vi pronašli u nekoj od ovih kategorija kavopija?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene