Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neće više lako pobjeći

PROVALNICI, RAZBOJNICI i ULIČNI LOPOVI Hrvatska policija se posebno priprema za njih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provalnici, ulični lopovi i razbojnici ubuduće bi mogli imati više problema bježeći s mjesta zločina, jer se hrvatska policija počela posebno pripremati za svladavanje pješačkih prepreka.

Prvo prvenstvo u svladavanju poligona pješačkih prepreka održano je u utorak na Policijskoj akademiji u Zagrebu, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova, dodajući kako su svi sudionici natjecanja, njih 90, iako umorni bili zadovoljni što je po prvi put organizirano takvo natjecanje,

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

U gotovo dvosatnom natjecanju svi sudionici bili su bodreni od strane polaznika i polaznica Policijske škole "Josip Jović" te djelatnika Policijske akademije. Izvan kruga Policijske akademije policijsko natjecanje plijenilo je pozornost prolaznika i rekreativaca, naveo je MUP.

Među natjecateljima prijavila se i jedna natjecateljica – polaznica Jelena Obajdin koja je uspješno svladala sve zapreke na poligonu te je dobila i priznanje za ostvareni rezultat.

Poželjevši dobrodošlicu i dobar uspjeh svim natjecateljima, načelnik Policijske akademije Želimir Radmilović naglasio je kako je cilj tog prvenstva da poligon pješačkih prepreka, koji je na neki način bio i zanemaren, opet dobije na svom značaju u fizičkoj pripremi policajaca i policajki, ali i da se potakne natjecateljski duh, druženje i zajedništvo.

Osim polaznika Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka, koji su ujedno bili i najbrojniji natjecatelji na prvom prvenstvu, sudjelovale su i ekipe policijskih uprava sisačko-moslavačke, krapinsko-zagorske, međimurske, vukovarsko-srijemske i zagrebačke, te specijalne policije.0

Na kraju natjecanja načelnik Policijske akademije pobjednicima u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji uručio je prigodne zahvalnice i poklon. Sve ekipe policijskih uprava, interventne i specijalne policije koje su sudjelovale u natjecanju dobile su prigodne zahvalnice. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene