Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukradene stvari

Provaljeno u stan krunskog svjedoka u slučaju ‘Pukanić’

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati lopovi provalili su prije nekoliko dana u stan krunskog svjedoka u slučaju ubojstva Ive Pukanića, Tomislava Marjanovića koji je pod policijskom zaštitom od kada je pristao svjedočiti protiv šestorice optuženih za Pukanićevo ubojstvo.

U Marjanovićev stan u Zagrebu provaljeno je između 15. lipnja i 7. srpnja, a lopovi su, kako se doznaje u policiji i na zagrebačkom Županijskom sudu, ukrali tehničke uređaje, slike i namještaj. Vrijednost ukradenih stvari još nije procijenjena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi"

>> Slučaj Pukanić: Novo telekomunikacijsko vještačenje bit će gotovo u rujnu

U policiji i na sudu nije se moglo doznati kako je moguće da lopovi provale u stan jedne od trenutno najštićenijih osoba u Hrvatskoj koja je pod cjelodnevnom policijskom zaštitom. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene