Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik stiže među branitelje

'Bolje da Josipović dođe kod nas, nego da invalidi idu na Pantovčak'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Očekujemo da Predsjednik dođe ovdje u 18 sati, nema razloga da s njim ne razgovaramo kao što smo i dosad razgovarali, čak dapače bit će nam drago da se nakon pet dana predsjednik države sjetio da hrvatski branitelji postoje', rekao je Klemm.

Predsjednik Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata i jedan od organizatora prosvjeda pred Ministarstvom branitelja Josip Klemm odbio je danas poziv predsjednika Republike Ive Josipovića da prosvjednici dođu na razgovor u Ured Predsjednika, te je umjesto toga pozvao Josipovića da dođe među njih danas u 18 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Šator ostaje' GODINU DANA PROSVJEDA I ŠATORA U SAVSKOJ Branitelji će održati konferenciju Slika nije dostupna Premijer i ministar Matić razgovarali su s braniteljima u Banskim dvorima Matić: Izložen sam tolikim prijetnjama jer provodim hrvatske zakone, a zamislite što bi bilo da idem razotkriti lažne invalide?!

Josipović je izjavio da je spreman biti medijator između Ministarstva branitelja i prosvjednika koji već peti dan na platou pred Ministarstvom traže smjene ministra Predraga Matića i njegove zamjenice i pomoćnika, te ih je pozvao u svoj Ured, istaknuvši kako je bitno da postoji komunikacija.

Josipović: Spreman sam biti posrednik između Ministarstva i prosvjednika

'Očekujemo da Predsjednik dođe ovdje u 18 sati, nema razloga da s njim ne razgovaramo kao što smo i dosad razgovarali, čak dapače bit će nam drago da se nakon pet dana predsjednik države sjetio da hrvatski branitelji postoje', rekao je Klemm novinarima dodavši kako je bolje da Josipović dođe pred Ministarstvo nego da 100-postotni ratni vojni invalidi idu na Pantovčak. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene