Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed u Zagrebu

Glasnović: ''Bog i Hrvati i svi moramo biti za dom spremni''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Trgu bana Jelačića održao se prosvjed protiv izgradnje plinske termolektrane u Hrvacama i protiv izgradnje Centra za gospodarenje otpadom u Općini Lećevica. Okupljenima se obratio i saborski zastupnik Željko Glasnović koji je poručio: ''Bog i Hrvati i svi moramo biti za dom spremni i ne ekocidu''.

Prosvjedni skup protiv izgradnje plinske termolektrane u Hrvacama i protiv izgradnje Centra za gospodarenje otpadom (CGO) u Općini Lećevica u organizaciji ekoloških udruga s područja Splitsko-dalmatinske županije okupio je tek stotinjak osoba.

Pročitajte i ovo Sukob molitelja i prosvjednika kod Kamenitih vrata U Zagrebu Sukob kod Kamenitih vrata: Prosvjednici zapjevali poznatu dječju pjesmu, intervenirala je i policija Kompostana na Čretu - 3 Smrdi, užasno smrdi Zbog kompostane u Maksimiru svi se guše u smradu: Građani najavili prosvjed, a gradski oci ih poveli u obilazak

Na skupu u Zagrebu govorio je saborski zastupnik Željko Glasnović koji je i ovu priliku iskoristio da se obratio u svom stilu. Tako se na Trgu bana Jelačića iz usta izabranog saborskog zastupnika čuo pozdrav ''Za dom spremni''.

''Ne smijemo dozvoliti da nam državu vode redizajnirani komunisti, udbaši i to perverzno policijsko plemstvo koje je dovelo Hrvatsku do dana gdje je sada. Ja bih rekao samo ovo, Bog i Hrvati i svi moramo biti za dom spremni i svi recimo ne ekocidu u cetinskoj krajini'', poručio je s pozornice Glasnović.

Udruge žele prosvjedom upoznati hrvatsku javnost s projektima koji, kako tvrde, idu na štetu lokalnog stanovništva ali i svih građana Hrvatske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene