Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebalo je nekoliko koraka

DO SADA SKRIVENA PROŠLOST 'Tuda sam sto puta prolazio, ali nikad nisam ušao u ova dvorišta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samo nekoliko koraka prave ljetne šetnje možete doživjeti prošlost grada na zaista poseban način.

Zanimljiv projekt koji se po drugi put održava na zagrebačkom Gornjem gradu oživio je puste ulice povijesne jezgre naše metropole. Skrivena dvorišta raskošnih palača i povijesnih građevina otvorila su svoja vrata, i čarima osvojila mnogobrojne posjetitelje.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

Pet raskošnih dvorišta na desetak se dana pretvorilo u omiljeno mjesto za izlazak Zagrepčana svih generacija. U samo nekoliko koraka prave ljetne šetnje možete doživjeti prošlost grada na zaista poseban način.

'Dvorišta': Zavirite u najljepše kutke zagrebačkog Gornjeg grada

'Mi smo otvorili vrata dvorišta Gornjeg grada, i želimo da ljudi zavire u skrivene kutke, koji u biti na najbolji način prikazuju i Zagreb, a i Hrvatsku', rekao je Vedran Galić, član organizacije.

'Tu sam sto puta prolazio, išao sam tu i u školu, ali nikada nisam ušao u ova dvorišta, i zapravo ono stvarno čarobna skrivena mjesta po Zagrebu', rekao je Dražen, jedan od posjetitelja.

Priču u cijelosti pogledajte u prilogu inMagazina, a u istraživanje dvorišta pođite što prije!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene