Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Varljivi kolovoz

Bura zatvorila Maslenicu: Temperature niže i do 10 stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog bure za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1, od čvora Maslenica do čvora Gornja Ploča i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Jutro je stanovnike u većem dijelu unutrašnjosti dočekalo uglavnom oblačno vrijeme uz pljuskove, ponegdje i grmljavinu, osobito na istoku i u zaleđu. Jutarnja temperatura od 10 do 17, na moru od 17 do 23. No, dobra je vijest da će kiša prestati i već sredinom dana postupno će se razvedriti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave" Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Za vikend uživajte u Suncu, od sredine tjedna drastična promjena: Na jednu stvar treba posebno pripaziti

Stigla nam velika je promjena vremena koja će se najviše osjetiti u unutrašnjosti i na sjevernom i srednjem Jadranu. Na kopnu će se temperatura sniziti za desetak stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu neće toliko osvježiti koliko će probleme donijeti bura. Najavljeno pogoršanje vremena za nekoliko će stupnjeva ohladiti more.

U sljedeća tri dana na južnom Jadranu će biti sunčano, a ubrzo i vrlo toplo, a već iza srijede ponovno će biti i vruće. Najviše problema donijet će bura koja će se u drugom dijelu tjedna smirivati. I u unutrašnjosti će do srijede biti uglavnom sunčano, ali i svježije nego prošlih dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene