Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pećine u Rijeci

FOTO Strašni prizori s mjesta prometne nesreće u tunelu: Dvije osobe poginule, doznaju se detalji tragedije

Prometna nesreća u tunelu Pećine - 2
Prometna nesreća u tunelu Pećine - 2 Damir Skomrlj / CROPIX
Aktualno Galerija Prometna nesreća u tunelu Pećine - 1 Prometna nesreća u tunelu Pećine - 1 Foto: Damir Skomrlj / CROPIX Prometna nesreća u tunelu Pećine - 2 Prometna nesreća u tunelu Pećine - 2 Foto: Damir Skomrlj / CROPIX Prometna nesreća u tunelu Pećine Prometna nesreća u tunelu Pećine Foto: Damir Skomrlj / CROPIX Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Foto: Damir Skomrlj / CROPIX +0 Prometna nesreća u tunelu Pećine - 5 Galerija 1/5 >>
Prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe dogodila se na državnoj cesti 404 u tunelu Pećine u Rijeci.

Strašna prometna nesreća dogodila se na državnoj cesti 404 u Rijeci u petak navečer oko 21:45. U tunelu Pećine sudarila su se dva vozila, a od posljedica nesreće dvije su osobe preminule.

Na mjestu nesreće održan je očevid, a dionica od čvora Vežica do raskrižja ulice Andrije Kačića Miošića bila je zatvorena.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Velike promjene Zelenski smjenio još jednog čovjeka i imenovao novog načelnika glavnog stožera

Pročitajte i ovo Potres na Havajima EMSC zatrpan poruka Snažan potres pogodio Havaje: "Trajalo je dobrih 45 sekundi, sve se snažno treslo"

Očevid je potrajao do dugo u noć, a kako Novi list saznaje iz neslužbenih izvora, nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač Mini Coopera, riječke registracije, krećući se iz smjera Drage u smjeru Brajdice tunelom Pećine uslijed neprilagođene brzine prešao u traku za vozila iz suprotnog smjera.

Izravno se tada sudario s teretnim vozilom, riječke registracije, kojim je upravljao 63-godišnjak iz Kukuljanova.

Poginuli su, prema neslužbenim informacijama lista, putnici iz Mini Coopera u dobi od 19 i 51 godinu dok je 24-godišnji putnik iz istog vozila zadobio lakše ozljede. 

Preživjeli vozači hitno su zbog težine ozljeda prevezeni u KBC na Sušaku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene