Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozilo uništeno

FOTO/VIDEO U užasnoj nesreći poginuo mladić (21): Vozio je čak 230 km na sat

Aktualno Galerija Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj Foto: Davor Višnjić/Pixsell Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj Foto: Davor Višnjić/Pixsell Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj Foto: Davor Višnjić/Pixsell Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj Foto: Davor Višnjić/Pixsell +15 Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj 1 - 1 Galerija 1/20 >>
Teška prometna nesreća dogodila se na autocesti A2 Zagreb - Macelj, a u njoj je jedna osoba smrtno stradala. Nakon sanacije i uklanjanja automobila promet u smjeru Maclja nastavio se uobičajenim tijekom.

Prometna nesreća dogodila se u jutarnjim satima na autocesti A2 Zagreb - Macelj kod naplatne kućice kod Zaprešića. Zbog toga se u smjeru Maclja vozilo usporeno uz policijsku regulaciju, no sada je promet nastavljen uobičajenim tijekom.

Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj 1 - 14 Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj 1 - 1 Foto: Goran Mehkek/Cropix

Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj 1 - 14 Prometna nesreća na A2 Zagreb-Macelj 1 - 7 Foto: Goran Mehkek/Cropix

Pročitajte i ovo Prizor nakon napada Oštra osuda VIDEO Iran raketirao Pakistan! "Posljedice će biti ozbiljne, ubili ste dvije djevojčice"

Pročitajte i ovo Strani radnik - 4 Koliko ih ima? Poslodavci za polovicu stranih radnika ne uplaćuju doprinose? Iza svega možda stoji hindu-portugalski val

Vozač je udario u betonsku zaštitu prije naplatne kućice, javili su iz Hrvatskog autokluba. Od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći vozač je poginuo.

Kako HRT neslužbeno doznaje, radi se o 21-godišnjem mladiću, koji se s brzinom od 230 km/h zabio u betonsku barikadu. Na mjestu nesreće nema tragova kočenja. Policijski očevid je završen.

Nesreća se dogodila oko 5:40 na autocesti A2 u smjeru Zaprešića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene